Lost Coffee vindt momentum met nieuwe winkel in Littleton RoasteryDaily Coffee News door Roast Magazine

In de nieuwe Lost Coffee-bar in Littleton, Colorado. Alle afbeeldingen met dank aan Lost Coffee.

Zoals de meeste onafhankelijke koffiebedrijven, is het in Colorado gevestigde bedrijf Verloren koffie moest de afgelopen anderhalf jaar zijn weg vinden door uitdagend terrein.

Na gedwongen te zijn twee van zijn winkels te sluiten, ontdekte het bedrijf onlangs een nieuwe impuls door een coffeeshop te openen in de koffiebranderij in Littleton.

In overeenstemming met de twee andere overgebleven winkels van Lost in Castle Rock en Denver, biedt de nieuwe winkelbar een heldere, zonnige sfeer, waardoor het licht-industriële karakter van de voormalige autogarage wordt verzacht met planten, teruggewonnen hout en kleurrijke en boeiende apparatuur.

Verloren koffie Littleton 2

Een lichtblauwe Slayer Steam LPX espressomachine zet zowel visueel als in het kopje levendige tonen, terwijl een Ground Control zetsysteem het koffiegesprek verder stimuleert.

“We hebben gekozen voor geen pourover omdat de consistentie en kwaliteit van de Ground Control veel effectiever is in het presenteren van onze koffie”, vertelde Scott Gaerte, medeoprichter van Lost Coffee, aan Daily Coffee News. “Onze missie is om de wereld te inspireren door ons vakmanschap, onze zorg en ons geweten. Dus we willen dat onze klanten onze winkels verlaten om die missie te halen.”

Koffiedirecteur Brittany Salmon leidt de inkoop van de groene koffie die de koffiebrander Fergus Walker transformeert door middel van een Diedrich IR-12 in het volle zicht van klanten.

Lost Coffee Littleton bar

Door zorgvuldig door te lichten in het koffieprogramma, streeft Lost ernaar om ervoor te zorgen dat zijn aankopen niet alleen de eigenaren en managers van de boerderijen die de bonen verbouwen, ondersteunen, maar ook de arbeiders van fabrieken en wasstations – mensen die vaak over het hoofd worden gezien in verhalen van bonen tot kopje door veel koffiebedrijven in al te brede streken verteld.

“Het is niet zo dat we niet geven om de uitdagingen van de boeren, maar er zijn zoveel lagen in het koffieproces en er zijn zoveel zielen bij betrokken,” vertelde Gaerte aan DCN. “Ik wil onze medewerkers helpen zien dat er mensen aan het einde van de toeleveringsketen zijn die lijden, maar streven naar een betere wereld voor hun gezin. Dat betekent niet dat we de boer niet zien, maar het betekent wel dat we aan iedereen in de keten denken, van sorteren tot wassen en vergisten.”

Het monitoren van de beloning van spelers verderop in de keten was bijzonder uitdagend tijdens de COVID-19-pandemie, die alle reizen naar koffieboerderijen heeft belemmerd en in feite elk onderdeel van het bedrijf ingewikkelder heeft gemaakt.


Verwante lezing


“We moeten onze importeurs echt vertrouwen”, zei Gaerte, wijzend op gespecialiseerde importeurs zoals Onyx koffie en Keffa-koffie als betrouwbare bronnen in uitdagende tijden. “Ik heb tijd kunnen doorbrengen met Sam Demisse [of Keffa] en Edwin Martinez [of Onyx] en ze persoonlijk te ontmoeten, en de manier waarop ze ons door 2020 hebben geholpen, wegen veel op onze aankoopbeslissing.”

Respect voor werknemers in alle schakels van de keten strekt zich ook uit tot de locatie van Lost’s Littleton. Winkelmanager Danielle Wagner, die vier jaar op een koffieboerderij heeft gewerkt, moedigt nieuwe barista’s aan om als eerste mee te denken over nieuwe koffiemonsters.

“In de cuppings van onze medewerkers wordt feedback gegeven op basis van anciënniteit, zodat de nieuwste persoon als eerste aan de slag gaat”, zegt Gaerte. “Het houdt naar mijn mening vooroordelen buiten het smaakproces en daagt onze nieuwe mensen uit om na te denken over de details in hun smaak. Het is fijn als ze direct gebreken of positieve eigenschappen detecteren en wij deze kunnen bevestigen. Daar worden ze echt enthousiast van.”

Na meer dan een decennium in het bedrijfsleven sinds de oprichting als een voedselkar in 2010, inclusief een 2020 waarvan Gaerte zei dat “me als eigenaar op de hielen zat”, is Lost blij nieuwe voet aan de grond te krijgen in zijn productiehuis in Littleton.

Lost Coffee Littleton merch

“Ons doel is om geweldige koffie te kopen van geweldige partners, met het meest transparante model dat mogelijk is, en die koffie vervolgens aan onze klanten te presenteren op een manier die hen boeit en opvoedt”, zegt Gaerte. “Onze klantrecensies zijn altijd hoog geweest, dankzij ons team dat voor onze gemeenschappen zorgt op een manier die onze wens uitdrukt om warm en uitnodigend te zijn. Ik heb een doel gesteld om onze koffie-executie voor 2022 op te voeren. Ik geloof dat koffie-executie plus warmte een onverslaanbaar model is.”


Lost Coffee is nu open om 1190 W Littleton Blvd in Littleton Colorado. Vertel ons over uw nieuwe coffeeshop of koffiebranderij hier.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Digitalfoodconference
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart