Diedrich Roasters groeit met kantoren en onderwijscentrum in ChicagoDaily Coffee News by Roast Magazine

Een recente les in de nieuwe Diedrich/Firedancer-faciliteit in Schaumburg, Illinois. Alle afbeeldingen met dank aan Diedrich Roasters.

In Idaho gevestigde fabrikant van commerciële braadapparatuur Diedrich Roasters heeft een nieuw hoofdkantoor en educatief centrum in het Midwesten onthuld in de noordelijke buitenwijken van Chicago.

Deze zomer geopend en mede bewoond door het koffiebranderijadvies Firedancer Koffieconsulenten, doet de 5000 vierkante meter grote faciliteit in Schaumburg dienst als kantoren en showroom voor Diedrich en zijn commerciële apparatuur, terwijl er ook een breed scala aan educatieve programma’s en trainingen wordt gegeven.

koffie cupping kamer

De IR-5- en IR-1-machines van Diedrich zijn geïnstalleerd in de ongeveer 900 vierkante meter grote braad- en cuppingruimte van de faciliteit, terwijl een aparte onderwijsruimte extra ruimte biedt voor lessen en lezingen.

De faciliteit was onlangs gastheer voor het Coffee Roasting Forum, mede georganiseerd door Diedrich en Firedancer, terwijl de lessen zijn begonnen met inschrijven. Oprichter Firedancer, gecertificeerd Vereniging voor speciale koffie trainer (AST) en voedselveiligheidsexpert Mike Ebert treedt op als hoofdtrainer voor het onderwijsprogramma.


Verwante lezing


“Onze visie voor de faciliteit is om te blijven groeien en ons groeiende commerciële marktsegment te faciliteren, waaronder koffieadvies, fabrieksontwerp en faciliteitsconcepten”, vertelde Diedrich Marketing Consultant en Firedancer Senior Partner Launtia Taylor onlangs aan DCN. “Met de groei van het commerciële segment van Diedrich Roasters is Chicago de ideale locatie om onze activiteiten en diensten te centraliseren en te ondersteunen.”

koffie kantoren

Het publiek is op afspraak welkom in de faciliteit. Vorig jaar opende Diedrich zijn glimmende nieuwe fabriek en hoofdkantoor in Ponderay, Idaho, wat een hernieuwde focus aangeeft op zowel kleinere commerciële branderijen als grotere industriële klanten.

Huidig ​​cursusaanbod in de Chicagoland-faciliteit is hier te vinden.

Diedrich Roasters Chicago

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Digitalfoodconference
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0