SCA’s Amerikaanse afdeling roept op tot uitstel van Amerikaanse koffiekampioenschappen in New OrleansDaily Coffee News by Roast Magazine

Een scène uit het 2017 US Cup Tasters Championship. Foto door Daily Coffee News/Nick Brown.

De hoofdstuk van de Verenigde Staten van de Vereniging voor speciale koffie heeft een open brief uitgegeven waarin wordt verzocht de Koffiekampioenschappen in de Verenigde Staten, die momenteel gepland staan ​​om later deze maand te beginnen in New Orleans.

De groep zei dat het momenteel “nauw samenwerkt” met de SCA, die tot nu toe vastberaden is gebleven om de jaarlijkse nationale competitie-evenementen te houden naast de komende Speciale koffie-expo, gepland van 30 september tot 2 oktober.

Het Amerikaanse hoofdstuk noemde de aanhoudende COVID-19-pandemie, relatief hoge besmettingspercentages in New Orleans en de recente tragedie veroorzaakt door orkaan Ida als factoren die bijdragen aan het uitstellen van de wedstrijden.

“In de context van de aanhoudende pandemie overwegen we zorgvuldig de aanwezigheid, gezondheid en veiligheid van de hele groep deelnemers aan het USCC-evenement”, staat in de brief, die is ondertekend door het SCA USA-hoofdstuk en de US Coffee Competitions Committee, staten. “Dit omvat deelnemers, juryleden, vrijwilligers, sponsors en de ondersteuningsteams die jullie omringen. We moeten rekening houden met de benarde situatie waarmee de inwoners en koffiewerkers van New Orleans momenteel worden geconfronteerd na orkaan Ida. Het houden van een wedstrijd in een stad die minder dan 30 dagen geleden enorm is getroffen door een van de meest significante stormen die de Amerikaanse kustlijn in de moderne tijd heeft getroffen, is gewoon niet gepast.”

De SCA heeft onlangs veiligheidsmaatregelen aangekondigd voor de SCA Expo en omliggende evenementen, waaronder maskervereisten en bewijs van een negatieve COVID-test bij binnenkomst in de show, maar geen bewijs van vaccinatie.

De beursvloer, podia en gerelateerde stands van de US Coffee Competition beslaan ongeveer 1/3 van de totale beursvloer van de Expo. Een actuele kaart van de resterende beursvloer toont minstens 88 stands die beschikbaar zijn voor potentiële exposanten.

Onder verwijzing naar bezorgdheid over de volksgezondheid, fabrikant van koffiebranders Mill City koffiebranders heeft heeft zijn besluit al aangekondigd om zich terug te trekken als sponsor van een van de Amerikaanse koffiekampioenschappen, de US Roaster Championship.

Buiten de 2020 US Barista and Brewers Cup Championships, die plaatsvonden in februari van dat jaar, hebben sinds maart en april 2019 noch US Coffee Championships, noch de Specialty Coffee Expo plaatsgevonden.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Digitalfoodconference
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0