Digital Food

When Food Itself Goes Digital

12:30 30 minutes presentation Grote zaal
Lammert Vinke Info supportJan Brouwer MicrosoftWilbert Hilkens Food Insights

Wie ben je in de keten? wat is je rol? En hoe verandert die? Hoe speel je hierop in? Panel over één techniek, één taal voor digitalisering food.

Lammert Vinke

Lammert Vinke

Info support

Lammert Vinke is manager van de business unit Agriculture, Food and Retail bij Info Support Nederland. Info Support helpt verschillende Food-organisaties bij digitaliseringsvraagstukken. Voorbeelden zijn: transformatie naar een data-driven organisatie, ketenintegratie, realisatie van apps en realisatie van platformen. Lammert voerde een onderzoek uit naar het digitale volwassenheidsniveau van Nederlandse Food bedrijven. Belangrijkste conclusie is dat bedrijven met betere ontwikkelde leadership- en digital skills, (financieel gezien) beter performen.

Jan Brouwer

Jan Brouwer

Microsoft

Jan Brouwer is Business Group Lead voor Business Applications en woordvoerder Food & Agri voor Microsoft Nederland. Als eindverantwoordelijke voor de productstrategie voor Dynamics en PowerApps in Nederland overziet Jan product marketing, partnerstrategie en overall resultaat. Jan is opgeleid als landbouwkundige en bedrijfskundige.

Wilbert Hilkens

Wilbert Hilkens

Food Insights

Wilbert Hilkens is oprichter van Food Insights. Hij maakt versketens – eieren, vlees, aardappelen, groente en fruit – transparant, mede door de inzet van blockchain. Hierdoor zijn hun producten aantrekkelijker voor consumenten, beperken ze de kosten en vergemakkelijken ze de financierbaarheid.

Gelijktijdige sessies