Digital Food

When Food Itself Goes Digital

12:30 30 minutes presentation Grote zaal
Jan Brouwer MicrosoftWilbert Hilkens Food InsightsHenk Brands Info supportAnke Hamminga Cargill

Digital heeft zich al ontfermd over de verkoop en distributie van food. Welke nieuwe kansen ontstaan als food zich helemaal bloot geeft door zijn herkomst, reis door de keten en inhoud te digitaliseren?

Jan Brouwer

Jan Brouwer

Microsoft

Jan Brouwer is Business Group Lead voor Business Applications en woordvoerder Food & Agri voor Microsoft Nederland. Als eindverantwoordelijke voor de productstrategie voor Dynamics en PowerApps in Nederland overziet Jan product marketing, partnerstrategie en overall resultaat. Jan is opgeleid als landbouwkundige en bedrijfskundige.

Wilbert Hilkens

Wilbert Hilkens

Food Insights

Wilbert Hilkens is oprichter van Food Insights. Hij maakt versketens – eieren, vlees, aardappelen, groente en fruit – transparant, mede door de inzet van blockchain. Hierdoor zijn hun producten aantrekkelijker voor consumenten, beperken ze de kosten en vergemakkelijken ze de financierbaarheid.

Henk Brands

Henk Brands

Info support

Henk Brands is manager van de business unit Agriculture, Food and Retail bij Info Support Nederland. Info Support helpt verschillende food-organisaties bij digitaliseringsvraagstukken. Voorbeelden zijn: transformatie naar een data-driven organisatie, ketenintegratie, realisatie van apps en realisatie van platformen. Henk heeft jarenlange ervaring op het gebied van data en analytics en was meerdere jaren verantwoordelijk voor het Data Solutions Competence Center van Info Support.

Anke Hamminga

Anke Hamminga

Cargill

Anke is een ervaren duurzaamheids- en commercieel directeur met een passie voor duurzaamheid. Geboren en getogen op een melkveebedrijf combineert ze al meer dan 15 jaar internationale ervaring in de agrarische sector en de zuivel sector met pragmatische duurzame oplossingen. De grootste uitdaging is om binnen de voedselketens transparanter samen te werken aan gezond, veilig en duurzaam voedsel. 

Gelijktijdige sessies