Digital Food

Paneldiscussie: The Future of Digital Food

14:20 30 minutes presentation Grote zaal
Aukeline Tolman Uber EatsJop van Sommeren Coop SupermarktenStephan Bosman StockonStijn Verstijnen Deliveroo

Debat tussen vertegenwoordigers van spelers met verschillende business modellen uit de hele retail – foodwereld.

Aukeline Tolman

Aukeline Tolman

Uber Eats

Aukeline is in 2015 gestart bij Uber in Amsterdam als Global Business Analyst waar ze zich bezighield met Uber’s operationele uitdagingen wereldwijd. Daarna was ze verantwoordelijk voor het verder uitrollen van Uber in Europa, Midden-Oosten en Afrika, en heeft daarvoor een tijd in Cairo, Egypte gezeten. Sinds begin dit jaar leidt Aukeline Uber Eats in Nederland.

Aukeline was hiervoor Analytical Lead bij Google en studeerde Finance aan de Universiteit van Amsterdam.

Jop van Sommeren

Jop van Sommeren

Coop Supermarkten

Jop is e-commerce manager bij Coop en heeft al 10 jaar ervaring als e-business/e-commerce professional binnen zowel B2B- als B2C omgevingen. Hij is verantwoordelijk voor digitale omzetgroei met als belangrijke thema’s het integreren van de offline en online winkelervaring en het bieden van een ultiem persoonlijke shop ervaring.

Stephan Bosman

Stephan Bosman

Stockon

Stephan Bosman heeft al meer dan 20 jaar ondernemerservaring in de online wereld. Via de reiswereld, Zoover en Weeronline is hij sinds 2 jaar mede-eigenaar en CEO van Stockon.

Stijn Verstijnen

Stijn Verstijnen

Deliveroo

Stijn Verstijnen is General Manager van Deliveroo Nederland. Verstijnen werkt sinds de start van Deliveroo in Nederland aan het de sterke groei van het merk, eerst als Head of Operations en sinds 2018 als General Manager. Deliveroo is beschikbaar in 14 steden in Nederland en werkt samen met meer dan 2.500 restaurants en 2.000 bezorgers. 

Verstijnen heeft eerder in zijn carrière bij Foodora gewerkt bij de opstart het merk in Nederland. Daarnaast heeft hij een Bachelor in Industrial Engineering en 2 masters, in Finance en Entrepeneurship.

Gelijktijdige sessies