Digital Food

Moderator

minutes
Bianca van der Ha FoodlogJop de Vrieze JournalistArnoud Leerling LeerLink
Bianca van der Ha

Bianca van der Ha

Foodlog

Bianca van der Ha is onderzoeksjournalist en senior projectleider bij Foodlog. Foodlog is een online en offline nieuws- en discussieplatform over voedsel, voeding, gezondheid, landbouw en energie. Na haar studie Technische Innovatiewetenschappen aan de TU/e, werkte ze in de energiesector. In 2017 maakte ze de overstap naar food, een onderwerp waar ze haar multidisciplinaire zienswijze goed kan inzetten. Met haar sterkste wapen, vragen stellen, maakt Bianca onderwerpen begrijpelijk en bespreekbaar.

Jop de Vrieze

Jop de Vrieze

Journalist

Jop de Vrieze (1983) omschrijft zichzelf als wetenschapsjournalistieke omnivoor. Als zelfstandig wetenschapsjournalist schrijft hij kritisch en lichtvoetig over voeding, gezondheid en gedrag, en wetenschappelijk onderzoek. Regelmatig geeft hij lezingen, leidt hij discussies en interviewt hij experts in een zaal vol toeschouwers. Hij won in 2015 de publicatieprijs van de Vereniging voor Wetenschapsjournalisten en in 2016 de AAAS Kavli Science Journalism Gold award.

 

Arnoud Leerling

Arnoud Leerling

LeerLink

Arnoud Leerling is netwerker. Hij organiseert samenwerking op een eigen manier. Vanuit relaties bouwt hij aan organisaties die inspelen op uitdagingen in de markt en maatschappij. Ook is Arnoud regelmatig dagvoorzitter en gespreksleider. Hij is scherp, doortastend en resultaatgericht. Hij is voortdurend attent op betrokkenheid van het publiek. Dynamiek en tempo zijn voor hem belangrijk. Arnoud heeft veel kennis van de agrofoodsector.