Digital Food

Voedselafval bestrijden met AI technology: voor milieu én portemonnee!

11:40 30 minutes presentation NL Workspace
Olaf van der Veen Zero foodwaste

Voedselverlies is een kostbare zaak voor het milieu en jouw portemonnee. Zero foodwaste bedacht daarom een manier voor horeca om met vooruitstrevende Artificial Intelligence technologie voedselverspilling op een automatisch manier in kaart te brengen. Op basis van deze data kan er beter geproportioneerd, bevoorraad en gepland worden. Hiermee kan een restaurant 5.000 kilo voedsel per jaar besparen! Wat kan jou dit opleveren?

Olaf van der Veen

Olaf van der Veen

Zero foodwaste

Olaf van der Veen is een duurzaam tech ondernemer, vastberaden om technische oplossingen te ontwikkelen die het voedselverspillingprobleem een serieuze hak zullen zetten. Hij heeft een achtergrond als insights- en analytics consultant met ruime ervaring in de FMCG. Olaf is gedreven in het optimaliseren van bedrijfsprocessen op basis van datagedreven inzichten.

Olaf is co-founder en CEO van Zero foodwaste, een AI oplossing waarmee voedselverlies in de horeca teruggedrongen wordt.

Gelijktijdige sessies