Digital Food

Ketensamenwerking in food: maximale beschikbaarheid en minimale derving!

10:40 30 minutes presentation Workspace
Arjan Levisson Slimstock

De balans tussen voorraad en servicelevels is extreem belangrijk in de food. Consumenten willen versere artikelen, retailers eisen snellere en compleet leveringen van leveranciers. Goede samenwerking binnen de keten zorgt voor optimale beschikbaarheid en minimale derving, maar dat is lastig te organiseren, blijkt uit onderzoek van Nyenrode Business Universiteit en Slimstock. In deze presentatie delen we de uitkomsten van dit onderzoek en krijgt u veel praktische tips!

Arjan Levisson

Arjan Levisson

Slimstock

Na zijn studie bedrijfskunde is Arjan al ruim 15 jaar in diverse rollen actief betrokken bij food, fashion en non-food retailers en hun toeleveranciers. Hij heeft veel projecten gedaan bij bedrijven om te komen tot een optimale balans tussen voorraadhoogte, beschikbaarheid en derving. Samenwerking binnen de keten door de juiste data te delen is √©√©n van zijn speerpunten. “Interne afstemming is vaak al lastig voor organisaties, externe afstemming blijkt in de praktijk nog veel lastiger.”

Gelijktijdige sessies