Digital Food

De Proeftuin

09:45 65 minutes Meetingroom
Digital Chef Robot Support MobieTrain Clear

Direct de digitalisering van food ervaren. Dat doe je in De Proeftuin. Denk aan robots, personalised nutrition, digital learning, online marktplaats en 3D visualisatie. Voel wat het doet met jou als persoon. Bespreek wat digitalisering betekent voor jou als food professional.

Naast een inspirerende line-up met topsprekers over digitale en technologische innovaties in de food industry verrassen we alle bezoekers in de infolounge met onze ‘Proeftuin’. In De Proeftuin staan de hele dag bedrijven die gespecialiseerd zijn op het vlak van digitalisering en food. Onder het genot van een kop koffie of een broodje, kan je als congresbezoeker deze bedrijven beter leren kennen. Ze demonstreren hun innovatie, en gaan het gesprek aan wat hun ontwikkeling betekent voor de toekomst van food.

Digital Chef – dé pionier in virtuele levensmiddelen

Digital Chef helpt ontwikkelaars, marketeers, docenten en trainers hun boodschap nog beter uit te leggen met state of the art 3D visualisaties. Als enige in de branche integreren we 3D Food, Package & Artwork in digitale 3D diensten. Digital Chef maakt het ontwikkelproces van nieuwe en bestaande producten in de levensmiddelenindustrie een stuk makkelijker en effectiever.

Clear – Real time precision nutrition met Clear

Clear staat in de proeftuin zodat je de toekomst van digital food kan ervaren. Meet direct het effect van een maaltijd en bepaal realtime of dit een gezonde maaltijd is voor je, of niet. Optimaliseer je dieet waardoor je je vitaler voelt, minder gewichtstoename hebt en minder kans hebt om chronische ziekten te ontwikkelen. Deelnemers aan de conferenties kunnen direct hun real time precision nutrition programma starten.

Info Support – Robot Support

Digital Food Conference inspireert met digitale en technologische innovaties binnen de food industry. Gold Sponsor Info Support draagt hieraan bij door je kennis te laten maken met innovatieve technologieën die mede de toekomst bepalen van de branche. Zo toont Info Support tijdens een gezamenlijke sessie met Heineken wat de voordelen zijn van een data-driven organisatie. En leer je op hun interactieve stand in de foyer over de kansen van onder meer artificial intelligence en cloud-technologie. Daarnaast neemt Info Support ‘Robot Pepper’ mee. Deze humanoïde robot is ontworpen voor sociale interactie en speelt steeds vaker een rol in het food- en retaildomein als bediende of meet-and-great robot. Tijdens Digital Food Conference kun je zelf ervaren wat hij kan. Maar ook wat hij nog moet leren. En uiteraard kun je een selfie met hem maken!

MobieTrain – Boost Employee Knowledge and Performance

MobieTrain biedt met zijn mobiel leerplatform een antwoord op de veranderende wereld binnen Learning & Development: persoonlijk, snel & effectief. Dit platform geeft elke werknemer de kans om op een zelf gekozen moment en op eigen tempo vak- en productkennis aan te leren. Dagelijkse hapklare content op (eigen) smartphone of tablet laat deze flexibiliteit toe. Deze nieuwe manier van werkplekleren is gebaseerd op de retentiemethode van Piotr Wozniak. Door middel van dit retentiemechanisme, waarbij de geziene leerstof regelmatig herhaald wordt, onthouden werknemers de leerstof veel sneller en makkelijker. Door het inzetten van gamification, het toevoegen van spelelementen, wordt het leren ook op een leuke manier gebracht, waardoor werknemers sneller raken ingewerkt.

Digital Chef

Digital Chef

Robot Support

Robot Support

MobieTrain

MobieTrain

Clear

Clear

Piet Hein van Dam is een serial data entrepreneur. AdTech, MediaTech, HRTech, FinTech. Nu HealthTech. Twee exits.

PhD in fysische chemie, ex. Unilever functional foods. Oprichter van theclearhealthprogram: real time precision nutrition.

Hij zet data en science aan het werk, in het belang en voor consumenten. Piet Hein is Clear gestart om mensen te helpen hun eigen biologie te begrijpen zodat ze betere beslissingen kunnen maken over hun leefstijl.

Gelijktijdige sessies