Digital Food

Over

Wat is Digital Food?

Digital Food is een nieuw event van Emerce in samenwerking met Foodlog.

Laat je updaten over digitale en technologische innovaties in de food industrie. Wat zijn de laatste industry trends en hoe gaat de food industrie mee in de snelle e-commerce ontwikkelingen? Hoe ziet de toekomst van logistics & fulfillment eruit? Hoe richt jouw organisatie haar warehousing optimaal in? Digital Food brengt je op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en nieuwste businessmodellen.Waar komen we vandaan? Waar staan we nu? En hoe ziet de Food Industry er over 3 tot 5 jaar uit?

Experts vertellen en geven je handvatten mee om direct toe te passen in je eigen strategie. Krijg bruikbare insights over de digitalisering van de winkelketen, de verschuiving van het kopen van voedsel tot het kopen van een leefstijl, Subscription Models, de geheimen van een succesvolle multichannel strategie, het optimaal gebruik maken van data, en de (komende) rol van Machine Learning en Voice Technology.

Voor wie?

Digital Food is bedoeld voor iedereen met passie voor digital food of food tech, die graag op de hoogte wil zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van digital in de food industrie.

Foodlog

Foodlog is een onafhankelijk nieuwsplatform over voedsel, gezondheid en eten & drinken. Elke dag duidt Foodlog – vaak als eerste – het laatste nieuws. Foodlog heeft sinds de start in 2005 een groot netwerk opgebouwd. Inmiddels werken ruim 500 professionals mee aan het aanreiken van nieuws en discussies.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.